Powitalny koktajl
Strawberry Blonde
Przystawka
Łosoś marynowany w pomarańczy – roszponka, rukola, mango, orzechy pinii, bazylia
Zupa
Krem z marchwi z imbirem i pomarańczą
Danie główne
Pieczona polędwiczka wieprzowa – ziemniaki au gratine, fasolka szparagowa, suszone pomidory, sos figowy
z rozmarynem
Bufet zimny
Śledź marynowany w czerwonej cebuli – pieczony burak, ogórek kiszony
Sałata ogrodowa – Tofu, winogrona, seler naciowy, pomidor, dresing orzechowy
Sałata rzymska - ser Parmigiano Reggiano , melon, pomidor cherry, dresing malinowym
Roladka z piersi z kurczak – suszone pomidory, orzechy nerkowca, bazylia
Pieczona karkówka – sos z musztardy Francuskiej
Knedel chlebowy z kremem avocado i ośmiornicą
Pasztet wieprzowy z zielonym pieprzem – sos tatarski
Krewetki na limonce
Marynaty – ogórki, pieczarki, papryka, oliwki z ziołami
Masło smakowe, wybór pieczywa
Bufet gorący
Live Cooking – rostbef pieczony, pieczona dynia, sos pieprzowy
Barszczyk
Forszmak z dziczyzny
Polędwica z dorsza ze szpinakiem i gorgonzolą
Rolada ze schabu z ogórkiem, cebulą, chlebem razowym i boczkiem
Penne Rigate – oliwki czarne, cukinia, pieczarka, pomidory cherry
Warzywa ratatouille
Pieczone ziemniaki – zioła ogrodowe
Deser
Owoce filetowane
Panna cotta – owoc granatu
Tiramisu
Sernik chałowy z pistacjami
Wariacje bezowe
Bufet kawowy
Kawa, herbata
Napoje zimne
Woda, soki, napoje gazowane
Open Bar
Wino białe, czerwone, wódka, piwo, dedykowana karta drinków
Powitanie Nowego Roku
Wino musujące