Zasady bezpieczeństwa
W trosce o bezpieczeństwo i komfort wypoczynku naszych Gości, opracowaliśmy cały szereg działań których celem będzie zapewnienie Państwu bezpiecznego i i spokojnego pobytu w naszym hotelu. Priorytetem jest dla nas zdrowie, bezpieczeństwo i samopoczucie zarówno Gości jak i Personelu.
Wprowadziliśmy następujące zasady bezpieczeństwa związane z ochroną przed COVID-19
Powierzchnie ogólnodostępne:
Środki dezynfekujące ogólnodostępne - wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Gości, udostępnimy dozowniki ze środkiem dezynfekującym oraz rękawiczki jednorazowe. Będą umieszczone w widocznym miejscu.
Dezynfekcja powierzchni – w celu zminimalizowania ryzyka rozprzestrzeniania się bakterii, wprowadzone zostaną systematyczne dezynfekcje powierzchni ogólnodostępnych.
Recepcja
Ograniczenie ilości osób – aby zapewnić niezbędne zasady bezpieczeństwa w czasie wszystkich czynności wykonywanych w recepcji, przy ladzie będzie mogła przebywać jedna osoba na stanowisko,
Zachowanie bezpiecznej odległości - Goście oczekujący na obsługę, zostaną poproszeni o zachowanie bezpiecznej odległości - minimum 2 metrów od siebie,
Dezynfekcja – drzwi, klamki, powierzchnia lady recepcyjnej, terminale, klucze, kanapy, fotele – będą na bieżąco dezynfekowane
Maseczki można zakupić w Recepcji,
Przedmioty – przed poproszeniem kolejnej osoby pracownik Recepcji zdezynfekuje część lady, z którą Gość miał styczność.
Pokoje
Sprzątanie - podczas pobytu Gościa w hotelu, będzie wykonywane tylko na życzenie
Dezynfekcja – po wyjeździe Gościa będzie przeprowadzona pełna dezynfekcja pokoju oraz łazienki
Gastronomia
Zachowanie bezpiecznej odległości – personel dba o to, aby zachowana została bezpieczna odległość miedzy Gośćmi.
Dezynfekcja – każdorazowo będą dezynfekowanie powierzchnie użytkowane przez Gościa (stoliki, krzesła, fotele, tace, karty menu),
Profilaktyka – sztućce i porcelana będą wyparzane.
Personel
Pracownicy zostaną odpowiednio przeszkoleni z procedur i profilaktyki przed rozprzestrzenianiem się COVID-19. Przeprowadzimy szkolenia naszego Personelu w zakresie bezpieczeństwa i zaleceń Ministerstwa Zdrowia,
Do dezynfekcji będą używane atestowane preparaty .
Wszyscy Pracownicy mający kontakt z żywnością, przestrzegają zasad: BHP, HACCP, dobrych praktyk higienicznych i produkcyjnych.
Dyrekcja Kadyny Folwark Hotel & SPA
Oferty

FERIE ZIMOWE

BAL KARNAWAŁOWY 1 lub 2 doby

DZIEŃ KOBIET

PAKIET DLA DWOJGA

PAKIET DLA PRZYJACIÓŁEK

WIELKANOC

MAJÓWKA

BOŻE CIAŁO

PAKIET AKTYWNY SILVERS
